header

Ti mondtátok, írtátok rólam - köszönöm

Ti mondtátok, írtátok rólam - köszönöm

Minden fotózásomba beleteszem a szívem-lelkem és úgy érzem, hogy érzitek, hiszen ilyen csoda visszajelzéseket kapok Tőletek - a teljesség igénye nélkül válogattam közülük:

"Rékánál kismama fotózáson vettem részt. Rendkívül lelkiismeretes és alapos munkát végzett, mindenkinek csak ajánlani tudom. A fotózás alatt egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, Réka mindig figyelt rám. Külön szimpatikus volt, hogy készült koffeinmentes kávéval is. "

Nép-Fehér Adrienn

"A mai világban nehéz a gyermekeinket "okosan" megajándékozni! Éppen ezért, mi igyekszünk élményekkel ünnepelni a jeles napokat. Ez a fotózás nagy örömöt szerzett a 14 éves nagylányunknak szülinapja alkalmából! Az egész nap, az előkészületekkel együtt, fantasztikus élmény volt Blanka számára! Köszönjük Réka a szépséges fotókat!"

Ivaskó Gabriella

"Profi, alapos és ami nagyon fontos: emberileg is nagyon rendben van! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nem először fotózott minket, de nem is utoljára!"

Nagyhegyesi-Kis Mariann

"A fotózás előtt nagyon izgultam, mivel elég sok pocsék kép készült már rólam eddigi életem során. Féltem, hogy mit mutat majd a kamera. Amilyen nagyon izgultam, olyan gyorsan meg is nyugodtam, fel is oldódtam, az egész átváltozott egy nagy és menő játékká, amiben remekül szórakoztam. Az idő észrevétlen gyorsan elrepült és mire felfogtam, hogy mi most itt fotózunk, profi képeket készítünk rólam, addigra vége is lett. A képek pedig mesések! Hálásan köszönöm az élményt és a fotókat is."

Leskovics-Ortelli Andrea

"Nem is tudom hol kezdjem… Eleinte féltem ettől az egésztől, és úgy mentem oda, hogy essünk túl rajta. De a végére nagyon megtetszett, és a képekkel is nagyon elégedett vagyok! Profi munka volt! Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen a csodás képeket."

Kőrös Viki

"Ahányszor megnézem a képeinket, mindig elérzékenyülök. És ezeket a pillanatokat Te tudtad elkapni, nagyon boldog vagyok, hogy veled készíttettük a képeket."

Bereczkiné Babi

"Rékát csak ajánlani tudom, mert amellett, hogy nagyon profi, végtelenül kedves és türelmes. Nagyon örülök, hogy megismerhettem és együtt dolgozhattam vele, az a nap felejthetetlen élmény marad számomra. Megmutatta egy olyan oldalam, amiről nem is tudtam, hogy van és a maximumot hozta ki a fotózásból. Imádom a képeim, csodálatosak lettek. Remélem, hogy a közös munkánk nem csak ennyi volt, a jövőben biztos, hogy fogok még menni Rékához. ❤"

Halász Betti

"Köszönettel tartozom Rékának a csodás képekért, amiket a családunkról készített. Bennünket a profizmusával, türelmével, fiaimat pedig a kedvességével vette le a lábukról. Kívánok további kihívásokat és sikereket a munkádhoz, hogy sok embert, családot tudj boldoggá tenni a gyönyörű képeiddel!"

Hakk Ágnes

"Köszönjük a fotózást! Egy élmény volt minden perce! Bátran ajánlom, ha nem vagy egy fotómodell típus. Réka a profizmusával végig segít oldódni, elkapja a tökéletes pillanatokat. Mindez gyönyörű fotókat eredményez!"

Nagy Judit

"Köszönjük a csodás képeket, a remek hangulatot és a segítséget a gyerekekkel :) Igazán szuper fotós vagy, aki kedvességével feloldja a feszültséget és kihozza a fotózás során a maximumot mindenkiből! Csak ajanlani tudlak mindenkinek :) Már nagyon várom a nyári fotózást …❤❤"

Pisztrán-Hojsza Ildikó

"Nagyon köszönöm Petróczi Rékának a tegnapi élményfotózást. Szívből ajánlom mindenkinek, mert még az ilyen kameraallergiásokból is ki tudja hozni a maximumot mint én vagyok."

Görbe Ágnes

"Köszönjük Réka, a csodás képeket, életre szóló emlékek! Tökéletesen visszaadják azt a boldogságot és szeretetet, ami a fotózáskor jelen volt, amit kisfiunk érkezése hozott az életünkbe. Hatalmas szívvel, kedvességgel és elhivatottsággal és végtelen türelemmel dolgozol, az eredmény magáért beszél!"

Szekeres Atika, Attila és Reni

"100 közül is felismernék egy Réka által készített képet. Tűhegynyi pontossággal képezi le fotóin a hangulatokat, érzéseket – hogy mindez női látásmódjának, hatodik érzékének vagy maximalizmusának köszönhető, nem tudom, de imádom a stílusát. Elég csak ránézni a Trendalelke Vállalkozónői Reggelin készített fotóira – szinte megelevenednek az inspiráló beszélgetések és az őszinte mosolyok."

Pajkó Andrea

"Rékával az első perctől kezdve megtaláltuk az összhangot, olyan volt számunkra, mint akit már régóta ismerünk. Céges fotózásra kértük fel, rengeteg gyönyörű csendéletet komponált weboldalunkra. Nagyon kreatív és rugalmas. A két napos fotózást türelmesen, kedvesen alkotta végig. Szakmailag nagyon felkészült, kiváló minőségben precízen dolgozik. Nagyon szépen köszönjük a fotózást, mely számunkra élmény volt és nem munka. Már várjuk a folytatást!"

Weninger Erzsi és Konrád