header

Rólam

Rólam

Hiszem, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni. Minden egyes nap azon dolgozom, hogy megerősítsem a nők önbizalmát, megmutassam a belülről jövő finom nőiességüket vagy megörökítsem a babavárás csodáját. 

Fotóimban az ezerarcú nők köszönnek vissza: a 20-as éveiben járó hölgy hamvassága, a 30-as hölgy sokat sejtető huncut mosolya, a 40 éveiben járó hölgy sugárzó életigenlése és az 50-es hölgy mindent tudó, bölcs eleganciája. 

A szem, mint a lélek tükre annyi mindent elárul és mikor a fotósnak látni engedi a lelkét, akkor születnek azok a képek, melyeket méltán őrzünk meg örökre.

Kisfiam születése indította el bennem a vágyat, hogy fényképezzek, őt szerettem volna megörökíteni. Hosszú utat jártam be mire közgazdászból fotográfus lettem: OKJ-s képesítést szereztem, olyan nagy mesterektől tanultam, mint Jung Zseni, Eifert János, Schram András, Domján Andrea, Jaksa Tímea.

A kezdetek a családi, gyermek és kismama fotózásokról szóltak, sok családnak szolgálnak emlékül a képeim, felhasználják, életterükbe helyezik – akár óriási méretekben. Nagyszerű érzés, mikor egy férj a képek láttán azt mondja, hogy újra szerelmes lett a feleségébe – én ezért csinálom.

A Trendalelke Vállalkozónői Reggeli ismét új utakat hozott számomra: ma már leginkább a felnőtt korosztályt fotózom, hölgyeket és bizony urakat is, illetve vállalkozásaikat. Amikor azt hallom, hogy az üzleti eseményről készített képeimen szinte megelevenednek a hangulatok, akkor igazán büszke vagyok: hozzájárulhatok a céges sikereikhez, a professzionális üzleti fotó az egyik legjobb reklám, ami elad és presztízst épít.

Új szakmát tanulni felnőtt fejjel, kisgyermekes anyaként, a biztonságos alkalmazotti létből vállalkozónővé válni nem volt könnyű, de ma sem döntenék másképp.