header

Egy kis bevezető a kérdezz-felelek után

Mikor érdemes fotózásra bejelentkeznem?

Amint megszületett a gondolat :)

Az a tapasztalatom, hogy hajlamosak a vendégeim hosszasan forgatni magukban a fotózás vágyát, aztán hirtelen elhatározással, szeretnék, ha azonnal rendelkezésre állnék, amire igen ritkán van lehetőség. Ha úgy érzed eljött az idő, hogy akár az üzleti megjelenésedet, akár egy fontos életszakaszban felébredő vágy, hogy megörökítsd magad vagy a babavárás időszakában szeretnéd a fotózást, kérlek mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megfelelő időpontot találjunk számodra. 

Általánosságban 1-1,5 hónap várakozási idővel kell számolnod és bizony többször előfordult, hogy kismamának nem tudtam időpontot adni időben - a következő várandosságával már a 16. hétben megkeresett, nagy örömmel le is fotóztam :) 

Ha van már időpontod, gyakran van szükség  - főleg az utóbbi időszakban - módosításra, igazításra - ebben maximálisan partner vagyok, hiszen a fotózásod és annak utómunkája be van tervezve a munkarendembe. 

Hogyan készüljek fel egy fotózásra?

Mindenben segítelek - bármilyen típusú fotózásról legyen is szó. Előzetesen alaposan átbeszélünk mindent; ha szeretnéd fogalalok sminkest és fodrászt, aki a nagy napon a legjobb formádba hoz. Női, kismama, glamour, boudoir fotózásokhoz küldök egy felkészülési útmutatót, hogy melyek azok a dolgok, amire érdemes összekészíteni, illetve odafigyelni a fotózást megelőző pár napban. 

Saját tapasztalataim alapján a ruhatár összeválogatására is szívesen adok javaslatot, de ha bevonjuk a folyamatba Csernus-Farkas Ágota (agotastyle.hu) stylistot, magasabb szintre emelhetjük a megjelenésed. Egyes csomagokban benne van a szolgáltatás, másokhoz külön is rendelhető, stílustanácsadással, közös vásárlással és a fotózáson való jelenléttel is. 

 

 

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

 

 

Kártyás fizetés nem lehetséges. 

Lemondási feltételek

 

Online letöltéssel, néha fotókönyv

Papírkép rendelésében szívesen segítek, a csomagok nem tartalmazzák

 

Feldolgozatlan képet nem adok át. 

Retusálás határidejét a képek kiválasztását követően jelzem. 

 

Hogyan zajlik a fotózás?

A felkészülés során minden információt megkapsz, hogy pontosan hová és mikor érkezel, hogy hol és ki készíti a sminked, frizurád. A legszuperebb verzió, mikor a fotózás helyszínén, közvetlenül a fotózás előtt készül el minden, nem kell máshová menned és már az egy csoda élmény szokott lenni, hogy egyszerre készül a haj és a smink.