header

Ajánlataim

Ajánlataim

Ajánlatok előtti rizs

„Kicsi Kincsem“: 30 perc fotózást tartalmaz, mely hétköznap napközben, szabadtéren vehető igénybe. A retusálásra kerülő 10 db képet én választom ki és online letöltéssel adom át, 30.000 Ft-ért, a díj  fotózáskor fizetendő. Igény szerint vagy az időjárás miatt ebben a csomagban a stúdió használata 6.000 Ft. 
 
„Egyetlenem“ csomag: 1 óra fotózást tartalmaz, melynek során sok képet készítek, a nyers képekből webalbumos válogatás lehetőségét kínálom, a választott képeket gondosan retusálom és online letöltéssel 20 db nagy méretű és felbontású képet adok át, fekete-fehérben és netre is optimalizálva 55.000 Ft-ért, az összeg fotózáskor fizetendő.
 
„Mindenem“: 2 órás fotózási program igény szerint, egy fotózás alatt készíthetünk szabadtéri és stúdiós képeket is, akár szombat délelőtti időpontban. Az elkészült képekből lehetőséget biztosítok  a válogatásra. A képek átadása örök emlékül, standard fotókönyvbe nyomtatva történik. A csomagban 30 db retusált kép van, 89.000 Ft-ért, melynek fele fizetendő a fotózáskor. 
 
 
További képek rendelésére van lehetőség 3.000 Ft/db áron, feldolgozatlan képet nem adok át.