header

Ajánlataim

Ajánlataim

A képek készülhetnek kecskeméti saját vagy bérelt stúdióban, szabadtéren, budapesti enteriőr stúdióban vagy igény szerint más helyszínen is. Ha a helyszínre jutásnak vagy használatának egyéb költségei merülnek fel, az a megrendelőt terheli, kiszállás világítástechnikával külső helyszínre 5.000 Ft. A fotózás hétköznap napközben alapáron vehető igénybe, hétvégi felár 20%. Grafikus által tervezett exkluzív ajándékutalvány borítékkal minden csomaghoz kérhető, mini csomag választása esetén 1.200 Ft-ért, további csomagokhoz ajándékba adom. 
 
 
„Kicsi Kincsem“: 30 perc fotózást tartalmaz, mely hétköznap napközben, szabadtéren vehető igénybe. A retusálásra kerülő 8 db képet én választom ki és online letöltéssel adom át, 30.000 Ft-ért, a díj  fotózáskor fizetendő. Igény szerint vagy az időjárás miatt ebben a csomagban a stúdió használata 6.000 Ft. 
 
„Egyetlenem“ csomag: 1 óra fotózást tartalmaz, melynek során sok képet készítek, a nyers képekből webalbumos válogatás lehetőségét kínálom, a választott képeket gondosan retusálom és online letöltéssel 15 db nagy méretű és felbontású képet adok át 59.000 Ft-ért, az összeg fotózáskor fizetendő. 
 
"Lifestyle" csomag: kb. 1 órás szabadtéri fotózást követően, az elkészült képekből 35 db szerkesztett fotót adok át, melyeket én választok ki. A szerkesztés során vágás, színbeállítás történik, egyéb korrekciót (portréretust, egyedi képjavítást, módosítást) nem tartalmaz. A csomag ára 65.000 Ft, mely a fotózáskor fizetendő.
 
„Mindenem“ csomag: 2 órás fotózási program igény szerint, egy fotózás alatt készíthetünk szabadtéri és stúdiós képeket is. Az elkészült képekből lehetőséget biztosítok  a válogatásra. A képek átadása online letöltéssel és örök emlékül, fotókönyvbe nyomtatva történik. A csomagban 20 db retusált kép van, 89.000 Ft-ért, melynek fele fizetendő a fotózáskor. 
 
Fotózásra budapesti enteriőr stúdiókban is van lehetőség, részletekről szívesen tájékoztatlak. A családi fotózások árai 4 főig érvényesek, azon felül személyenként és kisállatonként (szívesen látom őket) további 5.000 Ft-tal számolj.
 
Az időpont foglalásakor a választott csomag 20%-át foglalóként bekérem, mely összeg a fotózás igénybevételekor teljes egészében beszámításra kerül. A választott csomagon felüli rendelkezésre állás 20.000 Ft/óra.
 
További képek rendelésére 3.500 Ft/db áron van lehetőség, igény szerint a fotókat fekete-fehérben is elkészítem, külön díjazás nélkül. Nyers, feldolgozatlan képet nem tudok átadni; hiszen a fotográfiai szolgáltatás szerves része az utómunka, attól lesz pont olyan, ami miatt rám esett a választás. A honlapomon és egyéb online felületeimen bemutatott képeim stílusában dolgozom és utómunkázom, az ettől eltérő kéréseket, extra módosítási igényeket 8.000 Ft/kép retusálási díj ellenében tudom teljesíteni.
 
Fodrász és sminkes megrendelésére vagy ajándékutalványba foglalására Kecskeméten és Budapesten is van lehetőség, szakembertől függően 8.000 és 22.000 Ft között.