header

Ajánlataim

Ajánlataim

A fotózás történhet a saját vagy bérelt kecskeméti stúdióban, szabadtéren vagy választott egyéb helyszínen, melynek ha külön költsége van, az a megrendelőt terheli, kiszállás világítástechnikával külső helyszínre 5.000 Ft. A fotózás hétköznap napközben alapáron vehető igénybe, hétvégi felár 20%. Grafikus által tervezett exkluzív ajándékutalvány borítékkal minden csomaghoz kérhető, mini csomag választása esetén 1.200 Ft-ért, további csomagokhoz ajándékba adom. 
 
 
„Mini“ csomag: 30 perc fotózást tartalmaz, mely hétköznap napközben, szabadtéren vehető igénybe. A retusálásra kerülő 5 db képet én választom ki és online letöltéssel adom át 30.000 Ft-ért, a díj  fotózáskor fizetendő. Igény szerint vagy az időjárás miatt ebben a csomagban a saját kecskeméti stúdió használata 6.000 Ft. 
 
„Standard“ csomag: 1 óra fotózást tartalmaz, hétköznap napközben vehető igénybe, kecskeméti stúdióban vagy szabadtéren. A fotózás során sok képet készítek, a nyers képekből webalbumos válogatás lehetőségét kínálom, a választottakat gondosan retusálom és online letöltéssel 10 db nagy méretű és felbontású képet adok át 65.000 Ft-ért, mely a fotózáskor fizetendő. Igény szerint fekete-fehér képeket is készítek a színesekből külön díjazás nélkül. 
 
„Superior“ csomag: 2 órás fotózási program igény szerint, egy fotózás alatt készíthetünk szabadtéri és stúdiós képeket is.  A feldolgozatlan képekből lehetőséget biztosítok a válogatásra webalbumon keresztül.  Az elkészült képek átadása online letöltéssel és örök emlékül fotókönyvbe nyomtatva történik. A csomagban 20 db retusált kép van 99.000 Ft-ért, fotózáskor a díj fele fizetendő.
 
Budapesti stúdióban, választott enteriőr teremben 2x50 perc fotózás, bérleti díj, 20 db retusált fénykép átadása online letöltéssel 125.000 Ft. A helyszínen frizura és smink elkészítése 18.000-20.000 Ft.
 
Enteriőr exkluzív csomag: amiben minden jó benne van :) Csodaszép, berendezett stúdió Budapesten 2 órában, a helyszínen elkészülő smink és frizura, 25 db retusált fotó, mely prémium fotókönyvben és digitálisan is átadásra kerül, valamint stylistunk szolgáltatása egy előzetes ruhavásárlással és a fotózáson való részvétellel: 240.000 Ft.
 
Fodrász és sminkes igénybevételére, ajándékutalványba foglalásra a kecskeméti stúdióban is van lehetőség. További képek rendelésére 4.000 Ft/db áron van lehetőség, igény szerint a fotókat fekete-fehérben is elkészítem, külön díjazás nélkül. Nyers, feldolgozatlan képet nem adok át; a fotográfiai szolgáltatás szerves része az utómunka, hiszen attól lesz pont olyan, ami miatt rám esett a választás.
 
Az időpont foglalásakor a választott csomag 20%-át foglalóként bekérem.