header

Ajánlataim

Ajánlataim

Üzleti fotózás történhet a kecskeméti stúdiómban, a tevékenység helyszínén, szabadtéren vagy választott egyéb helyszínen, melynek ha külön költsége van, az a megrendelőt terheli, kiszállás világítástechnikával külső helyszínre 5.000 Ft. A fotózás hétköznap napközben alapáron vehető igénybe, hétvégi felár 20%.
 
Tevékenység, munkavégzés, helyszín, hangulatképek fotózása esetén a rendelkezésre állás díja az első órában 50.000 Ft, továbbiakban 40.000 Ft/óra, mely tartalmazza Kecskemét területén a helyszínre kiszállást, világítástechnika felállítását, szerkesztéssel ellátott, retusálást nem igénylő képek átadását. Személyeket ábrázoló képek esetén az alapár óránként 3 db portréretust tartalmaz, további képek retusálása 5.000 Ft/kép áron kérhető.
 
 
Önállóan üzleti portréfotózás külön csomagajánlataim alapján vehető igénybe:
 
Kicsi, de erős csomag:  körülbelül 20 perc fotózást követően a retusálásra kerülő 3 db képet a helyszínen a fényképezőgépből választjuk ki és online letöltéssel adom át teljes méretben, nagy felbontásban és netes felhasználásra optimalizálva is 30.000 Ft-ért, mely fotózáskor fizetendő. Igény szerint ebben a csomagban a saját kecskeméti stúdió használata 6.000 Ft. További képek rendelése 7.000 Ft/db áron lehetséges. 
 
Arany középút csomag: körülbelül 1 óra fotózás egy helyszínen, melynek során sok képet készítek, a nyers képekből webalbumos válogatás lehetőségét kínálom. A választottakat gondosan retusálom és online letöltéssel adom át a 8 db retusált fényképet. A csomag tartalmazza a saját stúdió bérleti díját vagy egy kecskeméti helyszínre kiszállást 64.000 Ft-ért. További képek rendelése retusálásra 5.000 Ft/db. 
 
VIP csomag:  kb. 1,5-2 óra fotózás a változatos, sokoldalú felhasználás érdekében, akár két helyszínen is. Tartalmazza a webalbumos válogatás lehetőségét, 15 db retusált portréfényképet, az összes hangulat- és részletfotót, saját stúdió használatát és egy külső helyszínen való fotózást 110.000 Ft-ért. További retusált képek rendelése 4.500 Ft. 
 
Nyers, feldolgozatlan képet nem tudok átadni; hiszen a fotográfiai szolgáltatás szerves része az utómunka, attól lesz pont olyan, ami miatt rám esett a választás. Az időpont foglalásakor a választott csomag 20%-át foglalóként bekérem.