header

Ajánlataim

Ajánlataim

Több éves releváns szakmai tapasztalattal készítek cégportfóliókat honlapra, katalógusba, sajtó- és közösségi média megjelenésekhez, vezetői és munkavállalói portrékat, üzleti rendezvényeket, termékeket, munkafolyamatokat is fotózom. Munkám során az elsődleges szempont a teljes megrendelői elégedettség, üzleti megbízóim többek között a Malom Központ Kft., Zwack Unicum Nyrt., Dr. Ács Optika, Bagoly Egészségház, Weninger Befőzőautomata Bt., trendalelke.hu online magazin, Szilágyi Balázs, Stílus Kozmetika, Hintenberger Máté, Alkotika Design, Phoenix Mecano és még sokan mások. 
 
 
Üzleti fotózás történhet a kecskeméti stúdiómban, a tevékenység helyszínén, szabadtéren vagy választott egyéb helyszínen, melynek ha külön költsége van, az a megrendelőt terheli, kiszállás világítástechnikával külső helyszínre 10.000 Ft. A fotózás hétköznap napközben alapáron vehető igénybe, hétvégi felár 20%.
 
Tevékenység, munkavégzés, helyszín, hangulatképek fotózása esetén a rendelkezésre állás díja az első órában 50.000 Ft, továbbiakban 40.000 Ft/óra, mely tartalmazza Kecskemét területén a helyszínre kiszállást, világítástechnika felállítását, szerkesztéssel ellátott, retusálást nem igénylő képek átadását. Személyeket ábrázoló képek esetén az alapár óránként 3 db portréretust tartalmaz, további képek retusálása 5.000 Ft/kép áron kérhető. Rendezvényfotózás 25.000 Ft/óra. 
 
 
Önállóan üzleti portréfotózás külön csomagajánlataim alapján vehető igénybe:
 
Kicsi, de erős csomag:  körülbelül 20 perc fotózást követően a retusálásra kerülő 3 db képet a helyszínen a fényképezőgépből választjuk ki és online letöltéssel adom át teljes méretben, nagy felbontásban és netes felhasználásra optimalizálva is 30.000 Ft-ért, mely fotózáskor fizetendő. Igény szerint ebben a csomagban a saját kecskeméti stúdió használata 6.000 Ft. További képek rendelése 7.000 Ft/db áron lehetséges. 
 
Arany középút csomag: körülbelül 1 óra fotózás egy helyszínen, melynek során sok képet készítek, a nyers képekből webalbumos válogatás lehetőségét kínálom. A választottakat gondosan retusálom és online letöltéssel adom át a 8 db retusált fényképet. A csomag tartalmazza a saját stúdió bérleti díját vagy egy kecskeméti helyszínre kiszállást 64.000 Ft-ért. További képek rendelése retusálásra 5.000 Ft/db. 
 
VIP csomag:  kb. 1,5-2 óra fotózás a változatos, sokoldalú felhasználás érdekében, akár két helyszínen is. Tartalmazza a webalbumos válogatás lehetőségét, 15 db retusált portréfényképet, az összes hangulat- és részletfotót, saját stúdió használatát és igény szerint egy külső helyszínen való fotózást 110.000 Ft-ért. További retusált képek rendelése 4.500 Ft. 
 
Nyers, feldolgozatlan képet nem tudok átadni; hiszen a fotográfiai szolgáltatás szerves része az utómunka, attól lesz pont olyan, ami miatt rám esett a választás. A honlapomon és egyéb online felületeimen bemutatott képeim stílusában dolgozom és utómunkázom, az ettől eltérő kéréseket, extra módosítási igényeket  8.000 Ft/kép retusálási díj ellenében tudom teljesíteni.
 
Az időpont foglalásakor a választott csomag 20%-át foglalóként bekérem. A választott csomag idején felül a rendelkezésre állás 20.000 Ft/óra.