header

Ti mondtátok, írtátok rólam - köszönöm

Ti mondtátok, írtátok rólam - köszönöm

Minden fotózásomba beleteszem a szívem-lelkem és hiszem, hogy érzitek, mikor ilyen csoda visszajelzéseket kapok Tőletek - a teljesség igénye nélkül válogattam közülük:

"A mai világban nehéz a gyermekeinket "okosan" megajándékozni! Éppen ezért, mi igyekszünk élményekkel ünnepelni a jeles napokat. Ez a fotózás nagy örömöt szerzett nagylányunknak szülinapja alkalmából! Az egész nap, az előkészületekkel együtt, fantasztikus élmény volt Blanka számára! Köszönjük Réka a szépséges fotókat!"

Ivaskó Gabriella

"Petróczi Rékát egy ismerősöm ajánlotta: fantasztikus csapatot rakott össze nekem, minden a fotózás helyszínén készült. Külön kiemelném Farkas Ágota stylist munkáját, ha Ő nem lett volna, akkor valószínű kétségbeesetten és nagy bőrönddel érkeztem volna a fotózásra. Így viszont az általa összekészített lista alapján egy kis bőrönddel érkeztem. Bátran tudom ajánlani Őket, hiszen mosolygósak, kedvesek és segítőkészek. Számomra nagyon jó emlék marad a fotózás és gyönyörű képek készültek."

Kis Vivien

"A fotózás előtt nagyon izgultam, mivel elég sok pocsék kép készült már rólam eddigi életem során. Féltem, hogy mit mutat majd a kamera. Amilyen nagyon izgultam, olyan gyorsan meg is nyugodtam, fel is oldódtam, az egész átváltozott egy nagy és menő játékká, amiben remekül szórakoztam. Az idő észrevétlen gyorsan elrepült és mire felfogtam, hogy mi most itt fotózunk, profi képeket készítünk rólam, addigra vége is lett. A képek pedig mesések! Hálásan köszönöm az élményt és a fotókat is."

Leskovics-Ortelli Andrea

"Köszönöm, hogy egy ilyen nagyszerű délelőttöt tölthettünk együtt. Mindig megmelengeti a szívem, ha olyan embert látok munka közben, aki nem "dolgozik", hanem megszállottan, boldogan teszi a neki legfontosabbat, a hivatását. S teszi ezt alázattal, tisztelettel és hihetetlen profizmussal. Minden tiszteletem a tiéd Réka! Köszönöm az élményt."

Nagy Erzsébet

"Réka nagyon profi képeket készített, ráadásul nagyon jó és könnyű volt vele együtt dolgozni. Profi módon, pontosan tudta, hogy milyen beállításokat szeretne elkészíteni, könnyedén, de határozottan kezelte a teljes fotózást. A végén pedig teljesen azt adta vissza az elkészült képeken, amit szerettünk volna megjeleníteni."

Szilágyi Balázs

"Születésnapomra kaptam a fotózást, páromtól, mérhetetlenül boldog voltam! Farkas Ágota stylist nagyon sokat segített a felkészítésben, a fotózás alatt is végig Velem volt! Átlendített a kezdeti nehézségeken.
Ketten Rékával olyan profizmusról tanúskodtak, amit előtte elképzelni sem tudtam! Végig jókedvűen, vidáman zajlott a fotózás. Szeretettel és szívből ajánlom Rékát Mindenkinek! Gyönyörű, ízléses, egyedi fotókat fog kapni, ebben biztos vagyok! "

Nagy Szilvia

"Nem is tudom hol kezdjem… Eleinte féltem ettől az egésztől, és úgy mentem oda, hogy essünk túl rajta. De a végére nagyon megtetszett, és a képekkel is nagyon elégedett vagyok! Profi munka volt! Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen a csodás képeket."

Kőrös Viki

"Rékánál kismama fotózáson voltam párommal. Nagyszerű élmény volt a fotózás, a hangulat kiváló volt, ami Réka kedvességének és profizmusának is köszönhető. Nem éreztük nehéznek, vagy nyűgnek a fotózást, még a kedves apuka sem, pedig ő nem szeret fényképezkedni. A nyers képek láttán is ámultunk és bámultunk, alig tudtunk választani a gyönyörű, vagány, csodaszép képek közül. Köszönjük az élményeket és a maradandó emlékeket. Bármilyen téma legyen, szívből ajánlom Rékát, senki sem fog csalódni."

Gyöngyösi Glória

"Rékánál kismama fotózáson vettem részt. Rendkívül lelkiismeretes és alapos munkát végzett, mindenkinek csak ajánlani tudom. A fotózás alatt egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, Réka mindig figyelt rám. Külön szimpatikus volt, hogy készült koffeinmentes kávéval is. "

Nép-Fehér Adrienn

"Profi, alapos és ami nagyon fontos: emberileg is nagyon rendben van! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nem először fotózott minket, de nem is utoljára!"

Nagyhegyesi-Kis Mariann

"Rékát csak ajánlani tudom, mert amellett, hogy nagyon profi, végtelenül kedves és türelmes. Nagyon örülök, hogy megismerhettem és együtt dolgozhattam vele, az a nap felejthetetlen élmény marad számomra. Megmutatta egy olyan oldalam, amiről nem is tudtam, hogy van és a maximumot hozta ki a fotózásból. Imádom a képeim, csodálatosak lettek. Remélem, hogy a közös munkánk nem csak ennyi volt, a jövőben biztos, hogy fogok még menni Rékához. ❤"

Halász Betti

"Ahányszor megnézem a képeinket, mindig elérzékenyülök. És ezeket a pillanatokat Te tudtad elkapni, nagyon boldog vagyok, hogy veled készíttettük a képeket."

Bereczkiné Babi

"Köszönjük a fotózást! Egy élmény volt minden perce! Bátran ajánlom, ha nem vagy egy fotómodell típus. Réka a profizmusával végig segít oldódni, elkapja a tökéletes pillanatokat. Mindez gyönyörű fotókat eredményez!"

Nagy Judit

"Köszönettel tartozom Rékának a csodás képekért, amiket a családunkról készített. Bennünket a profizmusával, türelmével, fiaimat pedig a kedvességével vette le a lábukról. Kívánok további kihívásokat és sikereket a munkádhoz, hogy sok embert, családot tudj boldoggá tenni a gyönyörű képeiddel!"

Hakk Ágnes

"Köszönjük a csodás képeket, a remek hangulatot és a segítséget a gyerekekkel :) Igazán szuper fotós vagy, aki kedvességével feloldja a feszültséget és kihozza a fotózás során a maximumot mindenkiből! Csak ajanlani tudlak mindenkinek :) Már nagyon várom a nyári fotózást …❤❤"

Pisztrán-Hojsza Ildikó

"Réka rendkívül tehetséges, öröm volt vele a közös munka. Olyan képeket kaptunk tőle amit több évvel később is büszkén tudunk felhasználni a különböző marketing anyagainkon!"

Fehér Anna Luca

"100 közül is felismernék egy Réka által készített képet. Tűhegynyi pontossággal képezi le fotóin a hangulatokat, érzéseket – hogy mindez női látásmódjának, hatodik érzékének vagy maximalizmusának köszönhető, nem tudom, de imádom a stílusát. Elég csak ránézni a Trendalelke Vállalkozónői Reggelin készített fotóira – szinte megelevenednek az inspiráló beszélgetések és az őszinte mosolyok."

Pajkó Andrea

"Olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást és a fotózás olyan természetesen ment végig, hogy nem volt benne az emberben a stressz, ami ilyenkor szokásos: jól fogok mosolyogni, nem pislogok éppen?
Szóval nagyon profi volt, köszönöm."

Nagy László

"Nagyon köszönöm Petróczi Rékának a tegnapi élményfotózást. Szívből ajánlom mindenkinek, mert még az ilyen kameraallergiásokból is ki tudja hozni a maximumot mint én vagyok."

Görbe Ágnes

"Rékával az első perctől kezdve megtaláltuk az összhangot, olyan volt számunkra, mint akit már régóta ismerünk. Céges fotózásra kértük fel, rengeteg gyönyörű csendéletet komponált weboldalunkra. Nagyon kreatív és rugalmas. A két napos fotózást türelmesen, kedvesen alkotta végig. Szakmailag nagyon felkészült, kiváló minőségben precízen dolgozik. Nagyon szépen köszönjük a fotózást, mely számunkra élmény volt és nem munka. Már várjuk a folytatást!"

Weninger Erzsi és Konrád